Εταιρικό Προφίλ

Σας προσφέρουμε ότι καλύτερο

/ /

Σας προσφέρουμε τα καλύτερα αυτοκίνητα με πολλές δωρεάν παροχές και σε τιμές... έκπληξη!

Ειμαστε κοντα σας με την καλυτερη εξυπηρετηση

Η εταιρία μας εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης και δραστηριοποιείται στο χώρο των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων για περισσότερα απο 15 χρόνια έχοντας μέχρι σήμερα εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες που μας προτιμούν κάθε χρόνο. Διαθέτουμε μια πολύ πλούσια συλλογή αυτοκίνητων όλων των κατηγοριών με την οποία έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση σας με ασφάλεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ

Είμαστε δίπλα σας

/ /

Για ότι χρειαστείτε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να δώσουμε λύση άμεσα σε ότι σας απασχολεί.

Premium Autos Rent a car

/ /

Θα μείνετε 100% ικανοποιημένοι απο τις υπηρεσίες και τα αυτοκίνητα μας.

Ενοικιασεις αυτοκινητων στη Κρητη

Το γραφείο μας παρέχει ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα για όλη την Κρήτη. Ενοικίαση αυτοκινήτου με τους καλύτερους όρους και τις καλύτερες τιμές της αγοράς με δυνατότητα παράδοσης στα μεγαλύτερα αεροδρόμια και λιμάνια της Κρήτης όπως επίσης και την κατοικία ή το ξενοδοχείο σας υπεύθυνα και αξιόπιστα.

Προτεραιοτητα μας....εσεις!

Κύρια φροντίδα μας είναι η προσωπική επαφή με τους πελάτες, η συνεχής υποστήριξή μου και οι καλύτερες τιμές ολόκληρο το χρόνο. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και αυτό φαίνεται! Προσπαθούμε πάντα να κάνουμε τα πράγματα απλά και εύκολα για εσάς. Όλα ξεκάθαρα απο την αρχή και χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Ασφaλεια & Εμπιστοσυνη

Όλα μας τα αυτοκίνητα είναι απόλυτα ασφαλή και πραγματοποιούν εβδομαδιαίους ελέγχους ώστε να εξασφαλίσουν ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι για εσάς και την οικογένεια σας. Το προσωπικο της Premium Autos με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα θα κάνει το καλύτερο για εσάς ώστε να έχετε τις καλύτερες υπηρεσίες.

Μεγαλος στολος οχηματων

Διαθέτουμε πλούσια συλλογή ενοικιαζόμενων αυτοκίνητων με την οποία έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση σας. Εμπιστευτείτε το γραφείο μας για την πιο οικονομική και αξιόπιστη ενοικίαση αυτοκινήτου πάντα με την πιο φιλική και άμεση εξυπηρέτηση.

Τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα στις πιο προσιτές τιμές

Εμπιστευτείτε το γραφείο μας για την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας και θα είστε σίγουροι ότι δεν θα σας απογοητεύσουμε ποτε.